• Urotrin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az urotrin nevű gyógyszer iránt érdeklődöm. Milyen hatása van a prosztatára és a szexuális teljesítményre? Bevizsgált engedélyezett gyógyszer-e? Kőszőnettel Dezső

        Dr. Papos István válasza a Urotrin témában

        Csak egy idézetet csatolok válaszként egyik kollégámtól válaszul! Felhívjuk T. Ügyfeleink figyelmét, hogy sem Prof. Dr. Tenke Péternek, sem a Budai Egészségközpont Kft-nek semmilyen kapcsolata nincs és nem is volt az Urotrin, illetve a Predstavit elnevezésű termékekkel, valamint azoknak gyártójával, forgalmazójával. Amennyiben Ön olyan hirdetést, vagy interjút lát, hall olvas, melyben az Urotrin és/vagy a Predstavit gyártója, vagy forgalmazója Prof. Dr. Tenke Péter, ill. a Budai Egészségközpont ajánlására hivatkozik az semmilyen valóságalappal nem bír, és attól mind Prof. Dr. Tenke Péter, mind a Budai Egészségközpont a leghatározottabban elhatárolódik és megteszi a rendelkezésre álló jogi lépéseket.


        Kérdés: 2020. április 15., 11:27; Megválaszolva: 2020. április 18., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.