• Sérvműtét helyén fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! Majdnem 1 éve műtöttek lágyérsérvvel (jobb oldali(. Kb 2 hónapja mondhatom teljesen panaszmentesnek a műtét helyét (háló beültetés volt). Kb 2 hete elkezdett fájni, húzódni, a pénisz tövében illetve a herékre sugároz ki fájdalom), nem folyamatosan, de a herémben érezhetően. A műtét helye nem dagadt be, de mintha egy kicsit meglenne duzzadva. Folyamatosan ülök (home office) a nagy hasam nyomja a területet úgy érzem. Főorvos Úr, aki műtött még a járvány előtt mondta hogy ha jelentkezik panasz akkor ultrahangozzuk meg, mert akár a háló is elmozdulhatott. (többször jelentkezett panasz, ödémásodás is volt, de kézi vizsgálatnál megállapítást nyert, hogy nincs semmi). Szeretnék érdeklődni, hogy így távolról mit javasolnak. Tisztelettel: K.I.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Ugyanazt tudom megerősíteni, mint az operáló orvos mondott, jelentkezzen kontroll vizsgálatra a kezelőovosnál a sérvháló ellenőrzése céljából.


        Kérdés: 2020. március 23., 13:48; Megválaszolva: 2020. március 24., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció