• Seb a péniszemen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy 14 éves fiú vagyok és ollóval próbáltam szőrtelenítés intim területeken mikor véletlenül belevágtam a péniszembe egy kicsit. A pénisz közepe táján egy 0,5mm es kis bevágás. Nem fáj nem is csíp. Bekentem Betadine oldattal és leragasztottam sebtapasszal. Kell még valamit tennem? Hogyan gyógyítsam? És még egy kérdésem lenne úszok versenyszerűen emiatt járható edzésekre?

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        A Betadin és a fedőkötés jó. Amíg a seb nem gyógyul meg, addig vízben ne ázzon!


        Kérdés: 2020. február 07., 11:47; Megválaszolva: 2020. február 09., 16:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.