• Kőrülmetélés után az egyik varrat vége pár millimétert kilóg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt szakértő! Három napja volt körülmetélésem, az orvosom tájékoztatott, hogy vérzés illetve láz vagy heveny gennyedzés esetén azonnal menjek vissza,viszont arról nem tájékoztatott, hogy akkor mit csináljak, ha az egyik varrat pár millimétert kilóg. Lázam nincs, vérzés sincs, kicsi gennyedzés van, illetve fel van duzzadva az egész hímvessző, de azt mondta ez normális pár hét alatt el fog tünni. Kérdésem az lenne, hogy menjek vissza a varrat miatt azonnal, vagy várhatok még 3 napot a megbeszélt kontrollig? A varratról nem mondott semmit, így nem tudom hogy az normális e ha az egyiknél az a cérnaszerűség pár millimétert kilóg. Ha hozzáérek fáj. Elvileg ezek a varratok heteken belül ki kell potyogjanak, ennyit tudok még róluk.

        Dr. Papos István válasza a cirumcisio témában

        Nyugodtan várhat a megbeszélt kontrollig.


        Kérdés: 2019. december 22., 12:03; Megválaszolva: 2019. december 27., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr! A legutóbbi aktusom után 1-2nappal égető érzés jelent meg vizeléskor a húgycső végén, illetve ez később jelent volt maszturbáció után is. Ennek màr legalább 3hete, azóta nem annyira intenzív, nem minden vizeléskor...
        Jó napot Kívánok! A párom problémája az,hogy az aktus közben lelankad a pénisze. CLL betegsége van már 10 éve de ez a probléma kb.2 éve jelentkezett és egyre rosszabb mert már van hogy csak hetente egyszer próbálkozunk bár én nagyon...
        Tisztelt Doktor Úr! Vizelet laboreredmenyeim miatt vettem felÖnnel a kapcsolatot. Hyalin cylinder ertek: 0,3 db Szemcsés cylinder érték: 0.3 db Baktérium 98 Illetve a vérben a GFR érték 115,64 Ezek az értékek milyen betegségre...