• Schloffer műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Ezen a linken olvasható a kérdésem egy másik fórumon, de ha nem látható - leírom. Schloffer műtét után vagyok balanitis miatt (nem tudom az okát, annak kivizsgálása nem volt csak anat, illetve előtte volt nyirokér duzzanat, de az betadyne lemosással gyógyult) Az operáló főorvos Úr azt mondta a műtét után, hogy ödémás lett és az elrendelt 3 hónap várakozási idő alatt sem tudtam a fitymát a helyére húzni, a doktorom azt mondta végleges. Körülmetélést - újabb műtétet nem szeretnék. A kérdésem az, hogy olvastam, nagy fájdalom árán visszatehető, hogy ez valóban megoldható, vagy marad így, vagy idővel körülmetélés muszáj? Tehát visszatenni már semmiképpen sem lehet? Köszönöm a választ.

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        A fitymaszűkület megoládása általában a circumcisio, néhány enyhébb esetben lehetséges az ön által említett Scloffer műtét. Amennyiben azonban a fent említett beavatkozás nem oldja meg a problémát, akkor a körülmetélés marad az egyetlen megoldás.


        Kérdés: 2019. november 17., 23:56; Megválaszolva: 2019. november 18., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: