• Érduzzanat a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! Nagyjából egy hete, a péniszem felső részén, a makk mögött, egy duzzadt, kemény érszerű képződményt vettem észre, ami kereszt irányban húzódik, 45fokos szögben, kb 2cm hosszú, nem fáj, nem érzékeny. "Orvos válaszol" fórumokon olvastam valószínűleg nyirokér gyulladás, vagy értrombózis. Egyik sem hangzik túl jól. Többféle véleményt találtam, pl. két hét alatt elmúlik, kenje Lioton géllel, (aminek a leírásában azt olvastam, nem szabad nemiszerven alkalmazni),esetleg körömvirág krémmel, vagy orvoshoz kell fordulni. Az lenne a kérdésem, Ön mit javasol számomra. Tisztelettel, és köszönettel. Zsolt

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Valószínűleg betrombotizált ér lehet. Venoruton gél segíthet.


        Kérdés: 2019. október 19., 09:49; Megválaszolva: 2019. október 19., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: