• Enyhén borotvával véletlenül belevágtam a makkom tetejébe

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Nemi szervem tájékán történt mai borotválkozás során történt baleset miatt véletlenül belekaptam borotvapengével a makk felső részébe, fél centi hosszú, felszínes, pici sebet ejtve, fél centire a húgycsőtől, 20 perc után kb. elállt a vérzés, betadine-al fertőtlenítettem a sebet és nagyon enyhén érzem csupán, hogy csíp. Ön szerint van-e ok aggodalomra, vagy pár napon belül be fog gyógyulni a seb? Óvszer nélküli érintkezést meddig nem javasol? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát! Tisztelettel: Dániel

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        A seb nagy valószínűsége pár napon belül be fog gyógyulni. A teljes gyógyulásig mindenképpen kerülni kell az együttlétet, még óvszerrel is.


        Kérdés: 2019. szeptember 16., 23:44; Megválaszolva: 2019. szeptember 23., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Merevedési probléma
        Rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás.