• Here fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Tegnap este kezdtem el érezni hogy a jobb oldali herem nagyon erzekeny es erintesre faj, az alhasomban is erzem picit azon a részen. Utana olvastam a neten de inkabb csak megijedtem, van arra is lehetőség hogy semmi komoly csak valami utes erhette vagy hasonlo es magatol elmulik? Nincs beduzzadva.

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        Lehet hogy valóban csak erről van szó, de ha tartósan fennáll a panasz, mindenképpen jelentkezzen urológiai szakrendelésen, hiszen akár gyulladás, vagy részleges herekocsány csavarodás is okozhat hasonló panaszt.


        Kérdés: 2019. szeptember 11., 12:15; Megválaszolva: 2019. szeptember 23., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: