• Dohányzás hatása a péniszre

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Sok helyen írják, hogy a dohányzás károsítja a vérereket és csökkentheti a pénisz nagyságát ezáltal 1cm-el. Dohányzok már több mint 10 éve, és arra lennék kiváncsi, hogyha abbahagynám a dohányzást, javulna az állóképességem, sportolnék, mondjuk egy pár hónap múlva ha kitisztulnak az erek miben változna a dolog. Pl vissza e jönne az a kemény 1 centi. Azaz a dohányzás álltal okozott kár vissza e fordítható. Esetleg milyen olyan készítmény van ami tisztítja az ereket? Sajnos nagyon fiatalon kezdtem a dohányzást, és nem tudom mit köszönhetek neki. Köszönöm a választ!

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        A dohányzás valóban károsítja az ereket, így a pénisz ereit is. A dohányzás abbahagyása valóban csökkenti a keringési problémákat, de sajnos a már létrejött ér károsodás nem visszafordítható. A pénisz méretét a dohányzás sem pozitív sem negatív irányba nem befolyásolja.


        Kérdés: 2019. augusztus 03., 18:18; Megválaszolva: 2019. augusztus 08., 23:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: