• Nem túl hosszú idő ez az antibiotikum szedésre?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr! 5 hónapja észre vettem hogy önkielégítés után egy 5 forintosnál valamivel kisebb világos barna foltot 1 mm vastag rózsaszín vonalszerű csíkkal az alsónadrágban a hímvesszővel (körülmetélt) érintkező részénél. Ez nem mindig jelentkezett, majd elmúlt, időnként előjött, most semmi nyoma. Esetleg túlzottan megrántottam? Panaszom nincs, nem is volt talán egy kicsi érzékenység a herezacskó felső részénél. Más partnerem nincs csak a feleségem. A feleségem sokáig bakteriális fertőzéstől szenvedett most tünetmentes, emiatt kerestem Önt meg nem szeretnék semmit átadni neki. Kaptam három hónapra időpontot az Urológiai Klinikára. Spermigramot csináltak. Tenyésztésre is elküldték. Az ejakulátum minimális mennyiségű volt, sajnos mindig ennyi. Azospermiám van. De nem ez utóbbival kapcsolatban van kérdésem. ______________________________________________________________________________________________________________________________ Labor EREDMÉNY: Aerob kórokozó nem tenyészett. 24 órás inkubálással gomba nem tenyészett. A minta leoltásától számított 7. napig a gomb tenyésztési eredmény változhat. Vegyes anaerób kórokozó flóra tenyészett. Bakteriális vaginózis illetve vegyes anaerób flóra esetén terápiás javaslat: amoxicicllin-clavuánsav................. _____________________________________________________________________________________________________________ Az orvos Almowill 875mg/125 mg (14 darabos buborékcsomagolás) 2x1 nap (2.0) filmtablettát írt fel 2 hétre. Nem túl hosszú idő ez az antibiotikum szedésre? Félek hogy több kárt okozok a 2 hétig tartó antibiotikum szedéssel, mint használok. Vegyes anaerób korokozó flóra veszélyt jelenthet e a feleségemre az együttlét során? Köszönöm

        Dr. Papos István válasza a Tenyésztés témában

        A vegyes baktériumflóra általában a helytelen mintavételre, vagy mintakezelésre utal, ilyenkor érdemes a tenyésztést megismételni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 03., 23:11; Megválaszolva: 2019. július 04., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: