• Utalhat bármilyen komoly problèmára ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Pár nappal ezelőtt urológiai vizsgálaton voltam,ahol ultrahang vizsgálat,vizelet vizsgálat és vérvétel történt. A kiadott ambuláns lapon az szerepel,hogy a jobb herèben 2 db microlith,bal herèben intratesticularis eltérés nem látszik.A jobb herèben talált microlith jelent bármilyen problémát most vagy a későbbiekben?Valamint az mit takar,hogy az ambuláns lap szerint m.u.vizelet negativ ? Az orvos nem tért ki a jobb herèben talált microlithra, én pedig itthon láttam csak,hogy mi szerepel az ambuláns lapon, ezért is szeretném tudni,hogy ez mit takar pontosan. Válaszát és segítségét köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        A mikrolithiasis a herében nem feltétlen kóros, de érdemes évente ultrahang vizsgálattal követni. Az m.u. rövidítés alatt nem tudom mit ért a leletet kiadó.


        Kérdés: 2019. július 01., 21:35; Megválaszolva: 2019. július 04., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: