• Citrobacter Koseri

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Péniszem makkjáról egy tusolás alkalmával lejött a bőr, más tünetem nem volt. A Laborban Citrobacter Koserit állapítottak meg. Sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy mi is ez a baktérium. Épkézláb leírást nem találtam róla az internet. Le tudná írni érthetően nekem laikusnak, hogy pontosan mivel is állok szembe? Feleségemnél is állapítottak meg ugyanilyen baktériumot. De egyébként ezt honnan lehet elkapni alapból? WC-ről is el lehet kapni? Munkahelyen kilincsről ? Okozhat e meddőséget? Mit csinál ez a baktérium a péniszben, okozhat e károsodást? Sumetrolim antibiotikumot kaptam 10 napig. E mellett kenhetem nyugodtan betadin kenőccsel is? Köszönöm szépen válaszát előre is !!

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        A péniszen akárcsak az emberi bőr egyéb területein számos baktérium található normális körülmények között is. A leírt baktérium normálisan is előfordulhat a pénisz bőrén illetve a makkon. Nem okoz meddőséget, és nem okoz károsodást sem. Betadin kenőcsöt nyugodtan használhat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 13., 09:58; Megválaszolva: 2019. március 20., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok. Problémám a következő, általában álló testhelyzetben de van, hogy ülve vagy fekve is a bal herém felhúzódik igen szorosan helyezkedik el a herezacskóban (mintha hideg lenne) ezáltal nem is fájdalmat...
        Üdv: dr ùr azzal a kérésel fordulnénk önhöz hogy kb 1 hónapja be dagad a mak allati rész kb 2cm er olyan volna mint ha egy csomo volna szedek minden fajta gyogyszer pl antibiotikumot és sulumedrolt is elmulik a duzanat de ujbol be dagad..és olyan...