• Laza hereszövetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! 1hónapja diagnosztizáltak nálam bal oldali herevisszér tágulatot. Laporoscopos műtétet javasoltak és azt is megemlítették, hogy lazák a szöveteim. E miatt nagyon lógnak, illetve himbálóznak a heréim. Úgy kell elképzelni, hogy majdnem a végbélnyílásomig leérnek, fekvő állapotomban. 1. Az lenne a kérdésem, hogy miként lehetne ezt kezelni, vagy csak javítani rajta. Van-e erre műtét, amit esetleg a visszér műtéttel együtt meg tudnának csinálni. 2. A másik kérdésem az lenne, hogy azt mondták, hogy így nagyobb esélyem van a herecsavarodásra. A laporoscopos műtétnél esetleg nem tudnak ilyen hererögzítést alkalmazni(herefixatio). Nagyon remélem pozitív válaszokkal fog szolgálni, mert már nagyon zavar ez az erős lógás, és hogy arra gondolok, hogy bármikor megcsavarodhat☹. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Ez alkati tulajdonság, nem szükséges korrekciós műtét. Fiatal korban valóban nagyobb az esély here csavarodásra. Laporoszkópos műtéttel nem rögzíthetőek a herék.


        Kérdés: 2019. március 03., 11:19; Megválaszolva: 2019. március 09., 18:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: