• Kinövés a jobb here belső oldalán...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, Doktornő, Néhány héttel ezelőtt a jobb herém belső oldalán, közel a mellékheréhez tapintottam egy nagyjából egy centiméter hosszúságú, nagyjából vastagabb cérnaszálnyi vastagságú kinövést, amely jelenleg nagyon nagy aggodalommal tölt el. Voltaképpen hasonló egy vékony érhez, vagy ínhoz, de mivel korábban nem tapintottam, mindenképpen szeretnék utánajárni a kérdésnek. Három hete voltam urológusnál, alaposan végigtapintontta mindkét herémet, Ő nem érzékelte a kinövést, mindent rendben talált, de nem sikerült teljes mértékben megnyugodnom. Sajnos az önvizsgálat során mindig gondban vagyok, és tanácstalan, hogy pontosan milyen fajta elváltozást kellene keresnem. Az interneten sokat írnak a helyes önvizsgálat menetéről, nemcsak magyar nyelven, de sehol sem írják le egzakt módon, hogy milyen jellegű elváltozásoknak, kinövéseknek és egyenetlenségeknek kell(ene) jelentőséget tulajdonítani, és melyik csupán ártatlan anatómiai képlet. Nagyjából annyit írnak, hogy "minden elváltozás figyelmet igényel", de ebből úgy érzem, nem derül ki túlontúl sok dolog a praktikus részleteket illetően. Kérem, ha tudna segíteni nekem segíteni a kérdéseim megválaszolásával, írjon nekem. Segítségét előre is megköszönve maradok Tisztelettel: Dániel

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        Amennyiben urológus megvizsgálta és nem talált elváltozást, akkor megnyugodhat. Bármiféle változás, új panasz esetén jelentkezzen kontroll vizsgálatra.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 26., 22:10; Megválaszolva: 2019. március 08., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: