• Lógó here

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteleteletem! 16 éves fiú vagyok és kb fél éve nagyon nagy mértekben meg vannak ereszkedve a heréim. Nagyon zavaró, félek mindig, hogy ráülök, mert sajnos már megtörtént, de a leg aggasztóbb, hogy amikor lefekszem teljesen szabadon mozognak, ezért attol félek, hogy egyszer megcsavarodik. Szokott olyanokat csinálni, hogy megfordul, de általában magától visszaáll. Az lenne a kérdésem, hogy a doktornő/úr szerint mi lenne a probléma, és mit tudnék csinálni, mert mar nagyon idegesít. Szükséges lenne egy szakorvost felkeresnem? Ebből tényleg lehet herecsavarodás? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Javaslom az urológiai vizsgálatot, mely alapján megmondható, hogy fennáll-e a herecsavarodás veszélye.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 30., 21:49; Megválaszolva: 2019. február 04., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: