• Duzadt here

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor ur Jozsef vagyok tanacsat kernem szombatinap munjabban havat lapatoltam majd vasarnap iskolat takaritottam ez ido allat nem erzekeltem semi elvaltozast de viszont haza fele nejemmel mivel ezz mellet van egy okol nagysagu lagyek servem amit eddig nem operaltattam meg De a vasarnap este haza erve es leulve arra lettem figyelmes hogy a jobb oldali herem megduzadt mint egy kacsa tojas erintesre erzekeny es sajnos mint depreszios es panik beteg kent ez idegesitt mi okozhatja soha se volt meg ijenben reszem szeretnem meg tudni hogy a servem hogy ra hejezkedik attol nagyobodott e meg vagy hogy a munkatol kerem segitsen mitevo legyek es hova forduljak sebeszetre vagy ellobb urulogushoz. Kosszonom nagy jozsef.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Okozhatja a panaszokat mellékheregyulladása, de a lágyéksérv részleges kizáródása is mindenképpen jelentkezzen urológusánál.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 17., 20:23; Megválaszolva: 2018. december 19., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: