Steroid kúra utáni helyreállitás

Tisztelt Ildikó! Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy öt éve elkezdtem konditerembe járni mivel nagyon vékony voltam és kb három éve elkezdtem erőemelő gyakorlatokat végezni és sajnos gyorsan hirtelen akartam nagyon erős lenni ezért doppingszerekhez nyúltam, aminek nem várt következménye lett. Használtam, deca-durabolin, sustazanolt, danabolt és stanazol készítményeket. 3 kúrám volt másfél év alatt és kb egy éve vagy kicsit több mellékhatások jelenkeztek. A mellékhatások: Fokozatos lipido csökkenés és mára már nincs reggeli merevedésem és nagyon ritkán keményedik be a nemiszervem úgy, mint régen. Kicsi enyhe, depressio és faradékonyság ez által gondolom tesztoszteron csökkenés és a heréim is kisebbek lettek. A kérdésem ez lenne és az, hogy milyen magánorvoshoz fordulhatók ezzel a problémával kit kellene keresnem? Sportorvost vagy egészen mást? Második kérdésem pedig ez lenne: Ettől lehet az is hogy a lábamon a vádli körül pontosan alatta gyengés lett a szőr, olyan, mintha most kezdene kinőni? Esetleg Székesfehérváron tudna nekem ilyen szakorvost ajánlani? Előre is köszönöm a válaszát és köszönöm a munkáját. Üdv: Szabolcs

Dr. Árki Ildikó válasza libido csökkenés témában

Kedves Szabolcs! Véleményem szerint andrológiai jártassággal rendelkező urológushoz lenne célszerű fordulnia, valamint általános belgyógyászati vizsgálat is javasolt. Sajnos nem ismerem a székesfehérvári lehetőségeket. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2018. április 15.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Nem kívánom
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 27 éves vagyok, s kb. fél éve nem kívánom úgy a szexet (heti 3 alkalom lecsökkent havi 3-ra)! Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek,...
Libidó csökkent, sok új mellékhatás...
Üdvözlöm! Egy számomra elég komoly problémával fordulok Önhöz. Kb. 6 éve szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót. 3-4 évig teljesen mellékhatásmentes voltam, nem...
Libidó csökkenés
Tisztelt doktornő / doktor úr! 9 hónapja szedek Dienille nevű fogamzásgátlót. 3-4 hónapja tapasztalom, hogy egyre csökken a szexuális vágyam. Az utóbbi időben...
Nemi vágy csökkenése cipralex 10 mg...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 4 hónapja diagnosztizáltak nálam kevert szorongásos depressziót, és pánikzavart. Erre reggel egy szem 10-mgos Cipralexet, valamint...
Ureaplasma urealyticum kapcsolaton...
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy párkapcsolaton belül, ahol egyikünknél sem voltak tünetek és nem volt félrelépés felmerülhet...
Barna ondó
Tisztelt Doktor úr! Március 11.-én volt egy prosztata biopsziám, ami negatív lett. Utána egy jó ideig barnás (gondolom véres) volt a vizeletem eleje, de ez...