Steroid kúra utáni helyreállitás

Tisztelt Ildikó! Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy öt éve elkezdtem konditerembe járni mivel nagyon vékony voltam és kb három éve elkezdtem erőemelő gyakorlatokat végezni és sajnos gyorsan hirtelen akartam nagyon erős lenni ezért doppingszerekhez nyúltam aminek nem várt következménye lett. Használtam deca-durabolin, sustazanolt, danabolt és stanazol készítményeket. 3 kúrám volt másfél év alatt és kb egy éve vagy kicsit több mellékhatások jelenkeztek. A mellékhatások: Fokozatos lipido csökkenés és mára már nincs reggeli merevedésem és nagyon ritkán keményedik be a nemiszervem úgy mint régen. Kicsi enyhe depressio és faradékonyság ez által gondolom tesztoszteron csökkenés és a heréim is kisebbek lettek. A kérdésem ez lenne és az, hogy milyen magánorvoshoz fordulhatók ezzel a problémával kit kellene keresnem? Sportorvost vagy egészen mást? Második kérdésem pedig ez lenne: Ettől lehet az is hogy a lábamon a vádli körül pontosan alatta gyengés lett a szőr, olyan mintha most kezdene kinőni? Esetleg Székesfehérváron tudna nekem ilyen szakorvost ajánlani? Előre is köszönöm a válaszát és köszönöm a munkáját. Üdv: Szabolcs

Dr. Árki Ildikó válasza libido csökkenés témában

Kedves Szabolcs!

Véleményem szerint andrológiai jártassággal rendelkező urológushoz lenne célszerű fordulnia, valamint általános belgyógyászati vizsgálat is javasolt. Sajnos nem ismerem a székesfehérvári lehetőségeket. Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2018. április 11., 15:52; Megválaszolva: 2018. április 15., 08:40
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...