• Lineáris lökéshullám terápia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A lineáris lökéshullám terápia után szeretném a véleményét kikérni. Merevedési zavarom van, voltam már urológusnál, szedtem Clostilbegyt, Cialis 5mg-t naponta, silderecet, de igazán egyik sem volt hatásos, igaz a Cialistól jelentősen javult az erekcióm. Tesztoszteronom jó, vérkép jó. Ezenfelül voltam penis color doppler vizsgálaton, kis 1, 5 X 1, 5mm-es meszesedést találtak, de alapjában nem rossz a hímvesszőm keringése. Mindezek ellenére még mindig közelről sem olyan jó az erekcióm, mint pár évvel ezelőtt, ezért gondolkodom a lineáris lökéshullám terápiában, amit az Istenhegyi Klinikán végeznek, 450 000 Ft-ba kerül, ezért is a kérdésem Öntől, vajon megéri-e? Hozhat-e jelentős, hosszútávú javulást? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        Azt gondolom, hogy lényeges javulást nem nyújt a fenti kezelés.


        Kérdés: 2017. október 31., 13:09; Megválaszolva: 2017. november 02., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...