herefájdalom

jó napot DR ÚR lene pár kérdésem remélem tud segíteni kb 7 hónapja volt baloldali here eltávolításom, cistozis miat, daganat nem volt jelen nem is kaptam más kezelést azóta fáj a műtéti hegvágás kőrül medig tarthat ez? másik fő kérdés a megmaradt herém gyakran fáj főként állásnál a lábam is de szex után is pihenéskor is 3 urológusnál is kontrollon is voltam már ultra hangoztak és vizeletet néztek semmit nem találtak de még is fáj a here és felete lévő szemérem domb combnál is érzékeny néha most neurológusnál jártam gerinc ct ott spondylolisthesis L.V-S.I 5mm re elvan csúszva más koros nincs kérdés: etől lehet a here fájdalom? vagy kronikus prosztata gyulladást látni kéne vizeletből vagy ultrahangon kérem segítsen elvagyok keseredve hol jobb de már régota húzódik a dolog milyen vizsgálatot vagy mit javasol mennyi idő a gyógyulás? köszönöm előre is a válaszát

Dr. Papos István válasza Here témában

A fájdalomnak már el kellett volna múlnia.

Lehet a gerincprobléma miatt heretáji fájdalom, de krõnikus prosztatagyulladás is képes hasonló tüneteket okozni.

Mindenképpen javasolt urológiai kontroll vizsgálat, ahol kideríthetik a panszok okát és megfelelő kezelést javasolnak.

Kérdés: 2016. február 01., 11:50 ;Megválaszolva: 2016. február 01., 13:39
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Fáj a jobb herém
Üdvözletem Doktor Úr! Egy 18 éves fiatalember vagyok,egy kérdésem lenne illetve a panaszom. Tegnap este arra keltem fel nyomja valami a jobb herém és...
Jobb (mellék) herén 7-8mm...
Tisztelt Doktor Úr! A jobb herém hátsó felső részében, gondolom a mellékherémen van egy érzetre 7-8 mm nagyságú „mogyoró” formájú valami....
kezeletlen vízsérv
Jó napot kívánok! A kisfiammal (novemben tölti be a 6. életévét) kapcsolatban lenne kérdésem. 2020 márciusban vettük észre hogy a jobb oldali...
Torsio Testis
Tisztelt Doktor Úr! Hónapokon keresztül állt fent torsio testis. A coronavirus miatt nem műtötték meg. Manualis detorquatio-t hajtottam végre...