Meddig kell tudni hátrahúzni a bőrt?

Üdvözletem! 20 éves férfi vagyok. A kérdésem az lenne hogy a fitymát meddig kell tudni hátrahúzni? Én merev állapotban a makk után tudom még húzni egy 0, 5-1cm-el tovább. Tudnám utána is húzni csak akkor már kezdi lehúzni a makkom. Ez normális? Mert olyat is hallottam hogy teljesen ki kell simulnia. Előre is köszönöm a válaszát!

Dr. Papos István válasza ftyma témában

Ha a bőr hátrahúzása nem okoz panaszokat, fájdalma, feszülést, akkor normális.

Kérdés: 2016. január 15., 08:16 ;Megválaszolva: 2016. január 15., 16:59
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom