Miért nem múlik a fájdalom a mellékherémben?

Tisztelt doktor úr! Lassan 5 hónapja, hogy mellékhere gyulladásom volt és a mai napig van egy pont a mellékherém felső részén, ami nagyon érzékeny és felszúr az ágyékomba, sőt egésszen a vesémig érzem a szúrást! Voltam több urológusnál, beszedtem a felírt antibiotikumokat (augmentin, tavanic) , szedtem több fajta gyulladás csökkentőket is, de sajnos nem szűnt meg telyesen a fájdalom! A vér, vizelet és sperma vizsgálatok sem mutattak ki semmilyen baktériális fertőzést vagy gyulladást és ultrahanggal is voltam megvizsgálva többször! Elváltozás nincsen és tappíntásra sem érzek semmi rendellenességet, az egyetlen tűnetem a fájdalom az említett helyeken! A napokba mejek egy harmadik urológushoz, de attól tartok, hogy most sem leszek okosabb! Nagyon kellemetlen a dolog mivel egy herével rendelkezek és már tanácstalan vagyok! Tudna nekem valami gyógyszert ajánlani? Köszönöm!

Dr. Papos István válasza here témában

Látatlanban semmiféle gyógyszer javaslatnak nincs értelme, mindenképpen urológiai vizsgálatot követően lehet a kezelésről nyilatkozni.

Kérdés: 2016. január 14., 05:51 ;Megválaszolva: 2016. január 14., 11:51
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Fáj a jobb herém
Üdvözletem Doktor Úr! Egy 18 éves fiatalember vagyok,egy kérdésem lenne illetve a panaszom. Tegnap este arra keltem fel nyomja valami a jobb herém és...
Jobb (mellék) herén 7-8mm...
Tisztelt Doktor Úr! A jobb herém hátsó felső részében, gondolom a mellékherémen van egy érzetre 7-8 mm nagyságú „mogyoró” formájú valami....
kezeletlen vízsérv
Jó napot kívánok! A kisfiammal (novemben tölti be a 6. életévét) kapcsolatban lenne kérdésem. 2020 márciusban vettük észre hogy a jobb oldali...
Torsio Testis
Tisztelt Doktor Úr! Hónapokon keresztül állt fent torsio testis. A coronavirus miatt nem műtötték meg. Manualis detorquatio-t hajtottam végre...