Apró kitüremkedés a herén

Tisztelt Doktor Úr! Pár napja zuhany után felfedeztem a jobb "heregolyóm" felső részén egy aprócska, pár mm-es (nagyon apró, anyajegyszerű) ujjbeggyel tapintható kitüremkedést. Elmentem urológiai szakvizsgálatra, ahol ultrahanggal is megnézték (általánosan) és semmi krónikusat vagy rendelleneset nem találtak. Próbáltam megmutatni az orvosnak a pontos helyet kitapintással, de nem vagyok biztos benne, hogy abban a helyzetben konkrétan lehetett érezni valamit. Természetesen bízom az orvos szakértelmében, de kissé mégis idegesít a dolog, hogy mi lehet az. Különösen azért, mert ténylegesen a herém felületén van, egy amúgy elég homogénnek mondható területen. Kissé talán benyomható és furcsa érzetet produkál, ha hazzáérek. Ön szerint van bármiféle további teendő vele (pl. mégegy vizsgálat) , vagy bízzam az eddigi eredmények helyességében? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza here témában

Ha urológián megvizsgálták, és ott nem találtak kórosat, akkor megnyugodhat. Nincs további teendője.

Kérdés: 2015. december 26., 07:20; Megválaszolva: 2015. december 26., 14:55
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Fáj a jobb herém
Üdvözletem Doktor Úr! Egy 18 éves fiatalember vagyok,egy kérdésem lenne illetve a panaszom. Tegnap este arra keltem fel nyomja valami a jobb herém és...
Jobb (mellék) herén 7-8mm...
Tisztelt Doktor Úr! A jobb herém hátsó felső részében, gondolom a mellékherémen van egy érzetre 7-8 mm nagyságú „mogyoró” formájú valami....
kezeletlen vízsérv
Jó napot kívánok! A kisfiammal (novemben tölti be a 6. életévét) kapcsolatban lenne kérdésem. 2020 márciusban vettük észre hogy a jobb oldali...
Torsio Testis
Tisztelt Doktor Úr! Hónapokon keresztül állt fent torsio testis. A coronavirus miatt nem műtötték meg. Manualis detorquatio-t hajtottam végre...