Húgycső gyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 éve volt egy kétes szexuális ügyem egy lánnyal. Orálisan elégített ki a lány és a szájából pontosabban a torkából kaptam el valami nemi betegséget. Egy hét után váladékozni kezdett a péniszem, fehéres váladék jött belőle és pisilésnél égő érzést éreztem. Elmentem bőr és nemi beteg gondozóba, de ott nem tudták mi a bajom. Azt mondták semmi bajom nincs. Pedig volt. Elmentem egy másik orvoshoz, urológushoz. Ott csináltattam chlamydia tesztet meg még volt három másik teszt is. A chlamydia teszt az pozitív lett. Kaptam rá azi sandoz nevű gyógyszert. Ez a gyógyszer megszüntette a váladékozást. Aztán újból csináltattam tesztet és akkor minden negatív lett, a chlamydia is. De még mindig volt panaszom, továbbra is mentem az urológushoz felírt egy csomó gyógyszert (sumamed S, Levoflackin, sumetrolin, azi sandoz megint) , de nem használt egyik sem. Most orvost váltottam és csináltattam mindenből tesztet, Aids, chlamydia, hpv, stb, de minden negatív lett. Tehát most olyan panaszaim vannak, hogy a húgycső nyílásomnál a bőr ilyen vöröses és mintha két oldalt kicsit meg lenne duzzadva a bőr, amikor egészséges voltam egyenes volt és semmi ilyen nem volt. Amikor széthúzom a húgycső nyílásom olyan, mintha összeragadna. Néha olyan érzésem van, mintha viszketne. Pisilésnél nincs égő érzésem, de pisilés után, mintha olyan fura lenne. Ejakuláció után jobban vöröses a húgycső nyílásom. A másik panaszom az, hogy a szememből fehér váladék szokott összegyűlni, de nagyon kicsi és körülbelül 1 nap egyszer. Meg a jobb oldalam a has tájékán fájni szokott ilyen tompa érzés. Voltam vérvételen, de nem mutatott ki semmit. Ezeknek lehet köze ahhoz, hogy chlamydiám volt? Mármint a szem váladékozásnak és a hasi fájdalomnak? Tehát mi okozhatja a vöröses húgycső nyílást? Valami gomba? Ezt hogyan lehetne kimutatni? Milyen vizsgálattal? Mit tanácsol? Ha egy lány orálisan kielégít akkor elkaphatja ezt? A válaszát előre is köszönöm. Képet csatoltam

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Húgycső témában

Nincs köze a korábbi chlamydia fertőzéshez. Gyulladáscsökkentő krém (Betadin) használata javasolt.

Kérdés: 2015. március 22., 11:18; Megválaszolva: 2015. március 22., 13:32
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés