Herezacskó duzzanat egyre nagyobb és szúr

Üdvözlöm! Kb. fél- egy éve egy pattanásszerű duzzanatot érzékeltem a bal herezacskómon, mely a hónapok alatt nagyobb lett. Mostanra kb. borsónagyságú. Sokáig nem foglalkoztam vele, mert nem fájt, nem volt érzékeny, és nem történt további elváltozás. Gondoltam, majd kifakad. 1-2 napja érintésre érzékeny lett, majd elváltozást is érzékeltem rajta. Vöröses lett a csomó, melynek a tövében egy véraláfutásszerű folt keletkezett, viszont a csomó már nem csak a herezacskó felületén, hanem a herezacskóban is tapintható, továbbá ez mellé reggel óta enyhe szúrásszerű fájdalmat is érzek. Heresérvem volt, úgy 13 éve, melyet meg is műtöttek. Nem tudom, hogy lehet-e összefüggés a kettő között.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza here témában

Nincs összefüggés. Valószínűleg egy begyulladt atheromáról van szó. Amennyiben a gyulladás nem szűnik, urológiai vizsgálatra van szükség.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. március 09., 22:02; Megválaszolva: 2015. március 11., 22:30
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.