Magömlés utáni herefájdalom

Tisztelt Szakértő! A problémám a következő. Körülbelül öt-hat éve elmentem a körzeti urológushoz. A fizikális, illetve a vér- és vizeletvizsgálat alapján prosztata gyulladást állapított meg. Ezután masszás, antibiotikum(nem emlékszem milyen volt) gyógytea, mágneskezelés volt a terápia. Viszont nem múlt el a probléma ezért visszamentem hozzá. Ugyanez a folyamat lezajlott, de nem hozott javulást. Ezután már nem mentem vissza és több ok miatt nem is foglalkoztam a gondommal. Ebben az éveben viszont elhatároztam, hogy kezelem mindenáron a problémám. Felkerestem egy urológiai magánrendelést a problémámmal, amik ezek voltak: gyakori, de nem állandó magömlés utáni herefájdalom, ami több órán keresztül tart(fekvő helyzetben laig érezhető, mikor állni kell egy helyben, akkor nagyon fáj), illetve sárgás ondó. A sárgás ondóra azt mondta, hogy normális, a fájdalomra a doktor csinált egy spermavizsgálatot, viszont nem tenyészett ki baktérium, illetve megvizsgált (a prosztatámnak semmi baja) és mellékhere gyulladást diagnosztizált a jobb oldalon. Ekkor felírt nekem Tarivid-et, amiből 5 doboznyit szedtem összesen. A mellékhere gyulladás elmúlt, illetve a ondó színe is javult, alig észrevehetően volt sárgás. Viszont a fájdalom a magömlés után most már minden esetben jelentkezik, nem csak néha. A gyógyszer befejeztét követően két hét után újabb spermavizsgálat következett, amiben semmilyen baktérium nem található, ami alapján végül is gyógyulttá nyilvánított és kérte, hogy három hónap múlva keressem fel kontroll miatt. Nem értettem, mivel a fájdalom megmaradt, ezért rákérdeztem, amire a válasz a következő volt. A fájdalom is el fog múlni, Szedjek Peponen kapszulát, ami segíteni fog. Ehelyett én inkább hidegen sajtolt tökmagolajat vásároltam. Kérdésem lenne, hogy lehetséges, hogy a fájdalom tényleg 1-2 hónap alatt elmúlik majd, mint, ahogy meggyógyult a mellékherém is? Vagy valami nem stimmel? Tud valami tanácsot adni, hogy mit csináljak. Keressek fel egy másik rendelést is? Köszönö

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a prosztata gyulladás témában

Ha a mellêkheregyulladás okozta a panaszokat, akkor a fájdalomnak el kellett volna múlnia. Sokkal inkább valószínű egy krónikus prosztatagyulladás, mely sokkal lassabban gyógyul.

Kérdés: 2014. április 11., 16:22; Megválaszolva: 2014. április 13., 22:53
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?