Sperma vizsgálat eredményen lehet javítani?

Tisztelt doktor ÚR! Párom sperma vizsgálatának eredménye a következő: fokozott viszkozitású ondó Volumen 2m TSC 20m/ml Motilitás 15% progresszaíven mozgó nyákban összecspódva helyben mozgó morf 20% diagnózis asthenozoospermia Szerteném megtudni ezen értékek javíthatók-e, érdemes valamilyen vitaminokat használn? .Illetve lehet így gyerekünk?

Dr. Papos István válasza spermavizsgálat témában

FER14 vitamin szedése javasolt 3 hónapig. Utána 3 hónappal kontroll spermaképelemzés szükséges.

Kérdés: 2014. február 04., 19:23; Megválaszolva: 2014. február 06., 09:31

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Spermaanalízis
Jó napot kívánok! Sok éves próbálkozás után sajnos nem jön a gyermek áldás.Spermaanalízisen vettem részt, aminek az eredménye a következő:...
férfi termékenységi vizsgálat
Férfi termékenységi vizsgálat felől szeretnék érdeklődni Jómagam 10 éve szedek Medrolt (napi 4 mg) kérdésem lenne, hogy ez ronthatja e a...
spermavizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Párommal több mint 1 éve próbálkozunk gyermeknemzéssel. Sikertelenül. Spermavizsgálaton jártam. Minden paraméter rendben...
Spermatológiai vizsgálat
Kedves Doktor! Egy gyermekünk után már 2 éve nem született másik. Elmentem spermatológiai vizsgálatra és az alábbi eredményeket kaptam. Abban...
Andrológiai eredmény
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Spermavizsgálatom eredményéről szeretném az Ön véleményét kérni: Prostata: 3x2 cm-es, izom tapintatú, nem érz.j.-b....