Korulmeteles utanni fajdalom

JO NAPOT KIVANOK. MAJUS 24-EN, AZAZ 1 HETE TELJES KORULMETELESEN ESTEM AT, MIVEL ALLANDO GYULLADASOM VOLT A MAKKON ES LETAPADAS IS VOLT. A MAKKOM KB 70 SZAZALEKA HOZZA VOLT MAR NOVE A BORHOZ, ALIG LEHETETT HATRAHUZNI. A MUTET RENDBEN ZAJLOTT, DE AZOTA HIHETETLEN FAJDALMAIM VANNAK. ALIG TUDOK JARNI, ALLANDOAN KENOCSOS STERIL GEZZEL VAN BETEKERVE A MAKKOM MERT LEHETETLEN AKARCSAK 1 PERCIG IS NELKULE LENNI. FAJ, SZUR, CSIP ES NEHA VERZIK IS. NAGYON CSUNYAN NEZ KI A MAKKOM, MIVEL A DOKTORNONEK LE KELLETT SZAKITANI A HOZZANOTT BORT. 1 HET ELTELTEVEL SEMMI JAVULAST NEM VESZEK ESZRE. 2 VARRATOM 4 NAP UTAN KIJOTT, MIVEL A GEZ ALLANDOAN HOZZARAGAD A MAKKHOZ. ORIASI FAJDALMAIM VANNAK. FELEK, HOGY SOHA NEM FOG HELYREJONNI, ES A MAKK MEDDIG LESZ ILYEN CSUNYA? NAGYON FELEK, HOGY MEGBANOM A KORULMETELEST, DE MAR KESO: (nagyon szepen koszonom a valaszat. Udv.

Dr. Papos István válasza körülmetélés utáni panasz témában

Javaslom, hogy kontrollra menjen vissza az operáló orvoshoz, ő tudja megmondani a teendőket miután megtekintette a sebet és a műtéti területet.

Megválaszolva: 2013. május 31.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

FÁJÓS MAKK
Jo napot kivanok. 7 honapja teljes korulmetelesen estem at, allando gyulladas es letapadasok miatt. Operaciot vegzo orvos azt mondta, hogy mar minden jo lesz....
Körülmetéltek normális ami van?
Tisztelt válaszoló! 2 napja körülmetéltek nem részlegesen hanem teljesen! Ma voltam kötözésen, de csak 1 gézlapot tettek rá és ennyi azt mondták, hogy...
FÁJÓS MAKK
Jo napot kivanok. 5 honapja teljes korulmetelesem volt. Sajnos azota is szinte hasznalhatatlan a peniszem. A makk nagyon erzekeny, neha szuros fajdalmlat...
MAKK FOLTOSODASA
Jo napot kivanok. 4 honapja allando makk gyulladas miatt korulmetelesen estem at. De azota valahogy nem akar megszunni a problemam. Szinte naponta foltosodas...
Viszkető fityma, vörös folt (ok) a...
Visszatérő hólyaggyulladás D-mannóz
Kedves Doktornő! Visszatérő hólyaggyulladás megelőzésére az urológusom napi 3 gram D-mannóz port ajánlott vízben feloldva. Azt mondta, hogy próbáljam ki 3...