microlithiasis

T.Doktor úr/Nő Tegnap mindkét herémen elszórva microlithiasis-találtak, de körülirt echoszegény szerkezet vagy eltérés vagy mészcsoport nemmutatható ki. A herék kerintgése megtartott. A jobb oldali mellékhere eltérés nélkül a bal oldali mellékherében 4mm es spermatocysta található.hydrocele egyik oldalon sincs.kezdődő varicocele bal oldalon, sérvkapu nem muatható ki, illetve prostata nem nagyobb de jobb felében 12 mm es meszesedés van, A kérdésem a következő lenne olvastam hogy microlithiasis ból akár tumor is lehet, egy honap mulva kaptam időpontot urulogiara, mi lehet ez a meszesedés dolog nálam és microlithiasis gyógyitható e mire számithatok a továbbiakba, köszönöm válaszát

Dr. Papos István válasza microlithiasis témában

Ez nem veszélyes eltérés. nyugodtan kivárhatja az z időpontot az urológiára.

Kérdés: 2013. január 09., 14:11 ;Megválaszolva: 2013. január 13., 17:09
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom