hererák lehet?

T. Dr Úr/Nő Olyan problémával fordulok önhöz hogy napjában többször kényelmetlen érzés van a bal herémben, fél éve voltam here ultrahangon de csak egy sérvszerű valamit állapítottak meg és visszeret, nagyon kényelmetlen az érzés olyan mintha megrúgták volna, valóban ezek a sérv és visszér tünetei lehetnek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza herefájdalom témában

Kedves Kérdező!

Igen, a herevisszérsérv okozhat és az esetek egy jelentős részében okoz is hasonló tüneteket.

Kérdés: 2012. szeptember 04., 14:21; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 20:42
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés