hererák lehet?

T. Dr Úr/Nő Olyan problémával fordulok önhöz hogy napjában többször kényelmetlen érzés van a bal herémben, fél éve voltam here ultrahangon de csak egy sérvszerű valamit állapítottak meg és visszeret, nagyon kényelmetlen az érzés olyan mintha megrúgták volna, valóban ezek a sérv és visszér tünetei lehetnek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza herefájdalom témában

Kedves Kérdező!

Igen, a herevisszérsérv okozhat és az esetek egy jelentős részében okoz is hasonló tüneteket.

Kérdés: 2012. szeptember 04., 14:21; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 20:42
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Here fájdalom
Jobb here fájdalommal kapcsolatban szeretnék választ kapni, hogy mi okozhatja ezt! Elég sűrűn jelentkezik a fájdalom, októberben felkerestem az...
Mi okozhatja a herefájdalmat?
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a korábban Önnek feltettnek a folytatása (http: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/urologia/153260) . Azóta a helyzet...
Miért fáj a jobb herém?
Üdv! Szeretném megkérdezni miért fáj a jobb herém.Este lefeküdtem és egyszer csak egy nagy fájdalmat észleltem és nem akar elmúlni fáj csak fáj....
fájdalom a herénél
Jó napot! Kérdésem a következő lenne. A bal herémnél (benne) néha bizsergető, néha fájdalmas érzést érzek. Amilyen gyorsan jön, úgy is...
Here fájás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő a problémám, kb 1-2 hete fájni szokott a bal herém, szúró, hasító, bele nyilaló fájás szokott rátörni....