• Átfázás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletem/legyenek már szivesek megirni nékem mi lehet ez?kétoldali has alatti fájdalom egésszen a mellékherékig/urológiai kivizsgáláson voltam prosztata gyulladást 1x megélapitottak utánna elmulott vér vizsgálat ultrahag vizelet vizsgálat ez mind jó volt de a hasamalja csak fáj/és sokat járok vizelni sokszor/na és a nemi szervembe mintha valami ideget vezetnének bele estenként nagyon zavaro az alvásban a fájdalom csillapitó általában segit*már nemakarok urológushoz viszamenni mert megmondja hogy mitkeresek ott mi tud még ijen kelemetlen dolgokat okozni?és mit ajálnak gyógymódot koszonom nagyon szépen///

        Dr. Merth Gábor válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Először is igen, a nem megfelelően kezelt prosztata gyulladás (de még sajnos az adekvát kezelés ellenére is számos esetben ez a betegség) okozhatja panaszait. Ennek gyógyulási folyamata komplett dolog, hosszú távon kell vele számolni. Ha nincs bizalma az adott orvosához, mindenképpen keressen fel valaki mást, mivel a leírása alapján erős a gyanú egy urológiai kórképre, mely sem "házi-patikaszertől", sem magától nem fog javulni. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 04., 20:40; Megválaszolva: 2011. december 07., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jónapot Kívánok! 21 éves férfi vagyok.Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz,hogy milyen betegségre utalhatnak ezek a tünetek? - Bal alhasi tompa fájdalom -Néha fájó bal here. - Lágyék irányába combtőnél fájó izom. - Lágyékrészen...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés