ödéma3....

Kedves Doktornő! Újra itt vagyok,elnézést kérek.Édesanyám kar és arc ödémájával kapcsolatban,amelyet a tüdődaganat okozhat,tetszett mondani,hogy menjünk vissza a tüdőgyógyászhoz.Viszont ő nem akart soron kívül fogadni,mit is képzelek én,ő nem privát orvos,pedig beutalóm lett volna. Így az onkológus orvos medrolt írt.Szeretném kikérni a véleményét,hogy ez így rendben lesz? Vagy hozzam fel édesanyámat Budapestre privát tüdőgyógyászhoz,mert sajnos nálunk , igaz megyeszékhely vagyunk , nincs privát rendelés. Válaszát előre is köszönöm és újra elnézést a sok kérdésért! Tisztelettel: Zsuzsanna

Dr. Hangonyi Csilla válasza ödéma témában

Kedves Zsuzsanna!

A Medrol valóban segíthet édesanyja panaszain, azt mindenképpen szedje, ahogy az onkológus javasolta. Mivel a tüdő daganat kezelése igen komplex feladat és nem biztos, hogy magán ellátásban megoldható, maximum a mellkas CT vizsgálatot lehetne korábban elvégeztetni egy magán CT-ben. Ezt természetesen Önöknek kell eldönteni, az anyagi terhek ismeretében, illetve édesanyja állapotának ( Hogy viselné az utazást ?) figyelembe vételével. A friss CT lelettel tudna konzultációt kérni a további tennivalókkal kapcsolatban onkológustól, vagy tüdőgyógyásztól.

Jobbulást kívánok !

Üdvözlettel:

Kérdés: 2022. január 17., 20:56; Megválaszolva: 2022. január 18., 07:48
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Vena superior sindroma
Kissejtes tüdőrák.
Medrol2......
Biopszia eredmény
Medrol......
Kedves Doktornő! Anyukámnak tüdődaganata van,amely 2019 januártól (akkor 2- -1,8 mm) mostanra kb. a háromszorosára növekedett,mivel nem kapott a 10...