• Ödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő abban az ügyben fordulok önhöz hogy 2 éve szenvedek ödémával és nem múlik már jártam sok orvosnál de nem tudod senki sem segíteni félek már hogy ne hogy le vágják a lábaimat az egyik lábam folyik a másik nagyon ki van sebeszedve 2 tes típusú cukor betegségem van jártam már magán klinikán szakorvosnál de senki nem tudod nekem segíteni már nem tudom mit tegyek hogy egy kicsit jobb legyen már mozogni se tudok így gyarapodik a súlyom is lehetne akkor tudna nekem valamit segíteni köszönettel k jánosné

        Dr. Szanyi Andrea válasza a ödéma témában

        Kedves Kérdező! A beteg vizsgálata nélkül egyértelmű véleményt mondani nem tudok. Látatlanban a panasza nyiroködémának is megfelelhet. Budapesten és valószínűleg más nagyobb városban is van nyiroködéma ambulancia. Javaslom keresse fel a lakóhelyéhez legközelebb levőt.


        Kérdés: 2020. november 02., 19:58; Megválaszolva: 2020. november 05., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        TISZTELT DOKTOR UR. HAEMICOLECTOMIA MÜTÉT UTÁN 3 HÉTTEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MERÜLTEK FEL.vAN EGY FÜGGŐLEGES 30 CM VÁGÁS A HAS KÖZEPÉN ÉS EGY JOBBOLDALI LYUK (DRÉNCSŐ HELYE) 1. IDŐNKÉNT ERŐS RÖVID IDEIG TARTÓ FÁJDALMAT ÉRZEK A DRÉNCSŐ...