• Kemoterápia utáni állapot

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Planeocellurális tüdődaganat dignosztizálása után 4 ciklus kemoterápás kezelésen estem át. Ezek annyira visszaszorították az alap daganatot, hogy megműthettek. Teljes bal tüdő eltávolítás, és az ott lévő mirigyek eltávolítása történt. a műtét után a kezelő orvosaim 2 ciklus kemót javasoltak, amiből egy lett (rossz vérkép és általános állapot ). Kérdésem: Több mint egy hónappal vagyok túl a műtét utáni kemónami most szörnyű mellékhatásokkal jelentkezett. A gyomrom egyszerűen nem javul, minden falatért meg kell küzdenem. Ez természetes? Meddig tarthat még? Mit tehetek, hogy javuljon a helyzet? Nagyon várom válaszát, Egy gyógyulni akaró

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a kemoterápia mellékhatás témában

        Kedves Kérdező! A kemoterápia mellékhatásai egyénenként nagyon eltérőek lehetnek. Jelenlegi panaszai nem feltétlenül állnak összefüggésben a daganatos betegséggel, vagy a kemoterápiával. Azt javaslom, konzultáljon kezelőorvosával! Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. március 15., 19:52; Megválaszolva: 2017. március 17., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: