32 hetes magzat

Jónapot kívánok! A kérdésem a következő:29 hetesen az uh-os eredményeim:BPD:74 mm, OFD:94 mm, AC:253 mm, FL:58 mm, AURI:53, súly kb 1450gr.32 hetesen pedig:BPD:77 mm, AC:269mm, FL:61mm, AURI:0, 46, súlya kb.1700g. Nagyon lelassult a fejlődése? Kóros? Próbálok egészségesen táplálkozni, 11 kg-ot híztam eddig. A két vizsgálat között nem sokat pihentem, mindig talpon voltam, ráadásul van egy 3 éves gyerekem aki a leghisztisebb időszakát éli, ha nem tetszik valami neki elkezd teljes erejéből üvölteni, ekár 1 órán át is, és öklendezik, hány.Stresszelek nagyon miatta, mert idegesít, hogy nem tudok tenni semmit ilyen esetben.Ez a baba fejlődésére nagyon rossz hatással van? Pihenéssel lehet javítani a növekedésén? A méhlepény milyen állapotú lehet? Ön mit tanácsol, miben változtassak? Tisztelettel:Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a terhességi ultrahang témában

Kedves Edina! A leírt leletek alapján nagy gond nincs, nem kell aggódni. A lehetőségekhez képest pihenjen minél többet. A baba növekedési ütemét 2-3 hét múlva érdemes ismételt ultrahanggal ellenőrizni.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 10., 15:03; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?