• 32 hetes magzat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok! A kérdésem a következő:29 hetesen az uh-os eredményeim:BPD:74 mm,OFD:94 mm,AC:253 mm,FL:58 mm,AURI:53,súly kb 1450gr.32 hetesen pedig:BPD:77 mm,AC:269mm,FL:61mm,AURI:0,46,súlya kb.1700g. Nagyon lelassult a fejlődése?Kóros?Próbálok egészségesen táplálkozni,11 kg-ot híztam eddig.A két vizsgálat között nem sokat pihentem,mindig talpon voltam,ráadásul van egy 3 éves gyerekem aki a leghisztisebb időszakát éli,ha nem tetszik valami neki elkezd teljes erejéből üvölteni,ekár 1 órán át is,és öklendezik,hány.Stresszelek nagyon miatta,mert idegesít,hogy nem tudok tenni semmit ilyen esetben.Ez a baba fejlődésére nagyon rossz hatással van?Pihenéssel lehet javítani a növekedésén?A méhlepény milyen állapotú lehet?Ön mit tanácsol,miben változtassak?Tisztelettel:Edina

        Dr. Deli Tamás válasza a terhességi ultrahang témában

        Kedves Edina! A leírt leletek alapján nagy gond nincs, nem kell aggódni. A lehetőségekhez képest pihenjen minél többet. A baba növekedési ütemét 2-3 hét múlva érdemes ismételt ultrahanggal ellenőrizni.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 10., 15:03; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés