• Szülészet - hegszétválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 év és 3,5 éve volt két császármetszésem 41. héten. Most 35 éves vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ha most vállalnánk még egy babát akkor a terhesség folyamán mennyi lenne a hegszétválás esélye, és ha ez bekövetkezne annak milyen tünetei vannak és mennyi az esély a túlélésre. Köszönöm válaszát:

        Dr. Boros Miklós válasza a hegszétválás témában

        Kedves Kérdező!A heg terhesség alatt nem nagyon szokott bajt okozni.Hegfájdalom esetén a heg vastagsága UH-val mérhető.A szülés megindulásakor kell időben az intézetbe bemenni.Két császármetszés után mindig műtét következik és ilyenkor a petevezetékek lekötése is kérhető.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 12., 13:30; Megválaszolva: 2011. január 15., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés