• Él a babám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! 6hetes terhes vagyok. Ma voltam UH-on. És a hallottak , látottak után nagyon kétségbeestem! A papíron szerepel: Nagyobb homogén szerkezetű uterus afv-ben. Nyh: 16mm Az uterusban 10mm átmérőjű petezsák, benne embrio nem látható. Közvetlenül alatta egy 11mm-es szintén petezsáknak imponáló terület ábrázolódik, benne egy 7X5,5 mm-es echodens terület. Az uterus mellett jobb oldalon egy 38X27 mm-es systucus képlet ábrázolódik, közvetlenül mellette egy 18X12mm-es echodens terület. Bal oldali ovarium 20X12mm-es. Douglasban folyadék nem látható. " Kérdésem: Miért nem látható az embrió? Nem él? El fogok vetélni? A cysztikus képlet is nagyon aggasztó! MIt jelent? Kérem segítsen! Első babánk lenne, és nagyon kétségbeestünk! Köszönettel: Anita

        Dr. Herman Tünde válasza a ultrahang témában

        Szigorú ágynyugalom indokolt, ennyit tehet a terhesség megőrzése érdekében. Egy múlva készüljön kontroll UH vizsgálat, az már pontosabban fogja mutatni a helyzetet. Ebben a pillanatban nehéz választ adni arra, hogy mi lesz a terhesség kimenetele. Várakoznia kell, egy hét múlva minden kiderül!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 10:33; Megválaszolva: 2010. szeptember 13., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés