• Falfestés terhesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! 10 hetes kismama vagyok, egy lakásfelújítás közepén. A falfestést főként a férjem végzi, de én is itt vagyok, takarítok utána, néha egy félórára átveszem tőle. Nagyon szívesen csinálom, nem okoz semmilyen megerőltetést. Ha túl töménynek érzem a szagát (egyébként alig van festékszag), akkor kimegyek levegőzni, és persze egyfolytában szellőztetünk is. Az egész kb 3 napig tart, ezalatt is csak diszperzittel festünk, hígítót, lakkot, zománcfestéket nem használunk. Nagy örömmel végeztem eddig a munkát, de egy rokonom azt mondta, hogy biztos beteg lesz a baba, mert a festék gőze árt neki. Hát tény, hogy néha belélegeztem, de igyekeztem csak annyit bent lenni, amíg nem zavaró. Elköltözni sajnos nem tudok míg be nem fejezzük, viszont alaposan rám ijesztettek. Tényleg lehet ettől beteg a babám? Ha igen., az látszik az ultrahangon 12 hetesen? Esetleg válasszuk a biokémiai szűrést? Biztos rengetegen felújítanak terhesen is, ilyen komoly gond ez? Előre is köszönöm Bné Zsófi, Cegléd

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdezö!A rokonának igaza van.Különösen az első három hónapban a kismamáknak minden vegyszert kerülni kell.Ajánlatos genetikai konzultáció.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 10., 14:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 16:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés