Antibiotikum szedése gyerekvállalás előtt

Tisztelt Doktor!

A kisfiam elmúlt 2 éves már nagyon szeretnénk neki kistestvért. Sajnos már egy fél évet halasztanunk kellett fogkezelés miatt. Ezzel már nincs is gond. Ez után megfáztam, majd gyógyulás után újra náthás lettem. Az orvosom írt fel Augmentin duot 2x1-et és Isoprinosint 3x1-et. Már sokkal jobban vagyok. A gyógyszereket jún. 19.-én kezdtem el szedni, 31.-én lenne a 14. nap amikor lehetne próbálkoznunk. Persze szedek felkészítő Femibion vitamint is. A kérdésem az lenne, hogy próbálkozhatunk-e, vagy a gyógyszereknek van valamilyen várakozási idejük? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Hölgyem!

Ne aggódjon, nyugodtan próbálkozzanak a terhességgel. Szükség esetén terhesség alatt is adunk antibiotikumot.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 12:59; Megválaszolva: 2009. június 27., 12:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom