• Terhesség és verorab oltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm.Olyna gondom lenne , hogy megharapott egy egér viszont mint kiderült előtte való héten ,hogy terhes vagyok .Jeleztem a háziorvosnak és azt mondta hogy be kell óltatnom magam a verorab nevü oltással .A konkrét kérdésem az lenne , hogy lehet baja a magzatnak vagy bármi rendelensége ? Maximum 3 hetes vagyok.Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Kiss György válasza a Terhesség és verorab oltás. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérem, jelentkezzen nőgyógyászati szakrendelésen és végeztessen hüvelyi ultrahang vizsgálatot, valamint immunológiai tesztet is. Amennyiben a tesztnél az IgM magas, ugy indokolt a védőoltás, ha nem akkor, korai várandóságról lévén szó a további teendőket a nőgyógyász szakorvossal beszélje meg. Üdvözlettel: dr.Kiss. PS: kora terhességnél minden gyógyszeres beavatkozástól óvakodunk.


        Kérdés: 2020. augusztus 06., 12:18; Megválaszolva: 2020. augusztus 06., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: