• APC resistencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő! Várandósságom 22. hetében járok. A családomban előfordult trombózis miatt kértem APC resistencia vérvételt, melynek eredménye: 1,22 (referencia: 2,11-10,00) Az általam felkeresett hematologus szakorvos szerint ez az eredmény nem kóros. A probléma az lenne, ha a referencia felett lenne az érték. Sajnos én más információt olvastam, ezért aggódom, hogy biztosan nem kell-e vérhĂ­gĂ­tót alkalmaznom a terhességem alatt. A szakorvos elküldött további laboratóriumi vizsgálatokra, de azoknak az eredményére még heteket várni kell. Kérem segĂ­tségét, hogy van-e okom aggodalomra az értékelést illetően vagy bĂízzak a szakorvos véleményében. Előre is köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a véralvadás gátló témában

        Kedves Kérdező! Száz százalékig bízzon a hematológus véleményében és önhatalmúlag ne szedjen véralvadást befolyásoló gyógyszert. Ha megjönnek a laborleletek, azokat is mutassa meg neki!


        Kérdés: 2020. január 24., 16:03; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: