Lehetek terhes

Tisztelt dr Ùr/Nö! Utolso menzeszem juli 1-en kezdodott, 28napos ciklusaim vannak. Aug 1-en pozitivat teszteltem, a digitalis clearblue is ezt jelezte.3an elmentem orvoshoz, persze o meg ilyen koran csak 14.9mm nyalkahartyat latott.Egy het mulva visszarandelt. Ma eros gorcsokre ebredtem es halvanypiros enyhe verezgetesre, berohantam ujra ultrahangozott 15mm a nyalkahartya babat nem latott.No spat, es magneb6 ot irt fel a dr.ur.Pihenjek, fekudjek, es egy het mulva ujra jelentkezzek be uh-ra. Azt mondta 50-50....Szeretnem ontol megkerdezni, mar ekkora terhesseget latott volna juli1es utolso ciklustol? On szerint remenykedhetem meg? Gorcseim igy hogy fekszem nincsenek, viszont gyenge pirosas, es szintelen tojasfeherjes keveredett verzesem van, de gyenge.Hatrahajlo mehem van 7eve varunk babara, ez ev oktoberben vagyunk lombikra idopontra kiirva... Van meg remeny ön szerint? Talalkozott mar ilyen esettel? Remenykedhetek, vagy mar ha nem is latott meg semmit, es verzek is ez anbak a jele hogy biztos nincs baba? Köszönöm a valaszt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vérzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Valóban ultrhangon a petezsák csak 3-4 hetes korban jelenik meg/ iniciális petezsák / formájában, még magzati elemek nélkül.

A 14 mm feletti méhnyálkahártya vastagság azért bizakodásra adhat okot.

Ilyen esetben a terhességi reactió megismétlése javasolt-reggeli első vizeletből-, valamint, ha a vérzés fokozódna ismételt szakorvosi vélemény kérése indokolt.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2018. augusztus 07., 17:17; Megválaszolva: 2018. szeptember 13., 10:46
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás folyás terhesség alatt
Kedves Doktor úr! 6 és fél hetes terhes vagyok, 6 napja az első vizsgálaton rákszűrést végzett az orvos, elég durva volt minden mozzanata. Másnap...
Mitol lehet?
Tisztelt Dr.Ur! Sikeres lombik kezelesen vagyok tul.13 hetes kismama vagyok Angliaban.Kb egy hete el kezdett pecsetelo verzesem lenni. Minden reggel egy...
Ciszta terhesség alatt
Tisztelt Doktor úr! 13 hetes kismama vagyok. 2 éve szültem császárral, mely után autoimmun pajzsmirigy gyulladásom lett. Meghìztam, 33- 35 napos...
Elment a terhességem?!
Tisztelt Dr. Úr! Én 25 éves vagyok, a férjem 37. A menstruációm kb. 1-1.5 évig elmaradt, ekkor inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam....