Szülés után 4 héttel újra vérzek!

Tisztelt Doktor úr! Négy hete normál szülésem volt, második baba. Varrni kellett a méhszájat is mindkét oldalt. A vérzésem a normális módon enyhült, majd kb. a harmadik hétre el is múlt, de pár nappal utána visszatért. 1-2 naponta van csak élénkpiros vérzésem, de az sem egész nap, csak alkalmanként. Leginkább szoptatás után, séták után és reggelente. Van amikor alhasi görcs is kíséri, de nem minden esetben. Ez normális, hogy 1-2 nap "nyugalom" majd ismét vérzés? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vérzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Gratulálok! A leírtakhoz talán annyit, hogy most van a szorosan vett gyermekágyi szak, amit a 6 hetes kontroll zár le.

A szoptatás beindulása és ritmusa a legfőbb méhösszehúzódási inger és görcsölés, vérzés hozzátartozhat ezekben a hetekben.

Nagyon jó, hogy figyel magára és kérdez, mert életének rendkívül izgalmas, de szép szakaszában van, de ne féljen, a tünetek nem kórosak!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. február 10., 16:02; Megválaszolva: 2016. február 12., 10:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes
Tisztelt dr Ùr/Nö! Utolso menzeszem juli 1-en kezdodott, 28napos ciklusaim vannak. Aug 1-en pozitivat teszteltem, a digitalis clearblue is ezt jelezte.3an...
Barnás folyás terhesség alatt
Kedves Doktor úr! 6 és fél hetes terhes vagyok, 6 napja az első vizsgálaton rákszűrést végzett az orvos, elég durva volt minden mozzanata. Másnap...
Mitol lehet?
Tisztelt Dr.Ur! Sikeres lombik kezelesen vagyok tul.13 hetes kismama vagyok Angliaban.Kb egy hete el kezdett pecsetelo verzesem lenni. Minden reggel egy...
Ciszta terhesség alatt
Tisztelt Doktor úr! 13 hetes kismama vagyok. 2 éve szültem császárral, mely után autoimmun pajzsmirigy gyulladásom lett. Meghìztam, 33- 35 napos...
Elment a terhességem?!
Tisztelt Dr. Úr! Én 25 éves vagyok, a férjem 37. A menstruációm kb. 1-1.5 évig elmaradt, ekkor inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam....