fraxiparine terhesség alatt

Tisztelt Doktor úr! Terhességem 28.hetében vagyok. A terhesség elejétöl Fraxiparine 0, 3 szúrom magam és ha jól tudom még szülés után 6 hétig kell majd kapnom. A kezelést biztonság kedvéért kapom, mivel semmi okot nem találtak arra, hogy az elözö két terhességem miért halt el. A kérdésem az lenne, hogy befolyásolja e ez a kezelés, hogy természetes úton szüljek és hogy a szülés után az injekció mellett szabad e szoptatni.Válaszát elöre is nagyon szépen köszönöm.

Dr. Szalóczy Péter válasza Fraxiparin és szülés témában

Kedves Kérdező! Zavarba hozott, mert a Fraxiparint, mint a véralvadást jelentősen befolyásoló szert nem adjuk terhesség alatt, szoptatás alatt sem. De bármely szülési úton, ahol a vérzés lehetősége jelentős mennyiségben előfordulhat, végképpen nem lenne ajánlott.Beszélje meg orvosával hogy megnyugodjon a továbbiakban. Lehet, hogy nagyobb rálátásuk van erre.

Kérdés: 2016. január 13., 17:57; Megválaszolva: 2016. január 13., 18:33
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás
Várandósság 16. hete - 3-4 hete...