UH eredmény 8 hetes terhes

Tisztelt Doktor Úr! 2015 ápr.29 volt meg utoljára a menstruacióm. A mai UH eredményem értékét szeretném megkerdezni h a kornak megfelelő-e. TRV UH élö iu grav CRL 18, 4 mm s.8/3 YS 4x4, 4mm szabalyos FHR 138/min. Jo-on 34x36 mmes sűrű bennékű ov.képlet.szabad folyadek nem lathato.Jókora ludtojasnyi grav ut környezete szabad. Panikbetegség miatt seduxent szedek: reggel 1/2 este 1 szemet.duphastont is 2x1 szemet. Jav non pot. Köszönettel: B.H.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza ultrahangos lelet témában

Kedves Kérdező! Minden rendben van, van egy ping-pong mérető cisztácskája, a kihordásban nem fog szerepet játszani, szülés után ellenőrizendő ultrahangos vizsgálattal. Remélem, anyaként megszűnik a pánik állapot, hiszen lesz egy mindennél fontosabb babája.

Kérdés: 2015. június 30., 20:17; Megválaszolva: 2015. július 02., 11:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Streptococcus
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Lágyéksérv terhesség
Látóterenként kevés granulocyta
Terhesség-petezsák