• Nem tudom hogy normálisak-e az eredmények?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot kivanok! Nem tudom hogy a mellékelt adatok alapján az értékek jók-e úgy, hogy menzesz előtt 3-4nappal vagyok!? Uterus: 43mmx29mmx39mm Cervix: 15mm Endometrium: 3mm Jobb ovarium: 29mmx18mm Bal ovarium: 25mmx16mm Erre szeretnek választ kapni. Előre is koszonom!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a ultrahangos lelet témában

        Kedves Kérdező!ó lett volna tudni, hogy az ultrahangos vizsgálat milyen panaszok miatt történt.Minden adata normális, a méhnyálkahártya 3 millimétere kevés csupán. Ha a vizsgálat normál ciklusmenetrendben a vérzés előtt a ciklus 24-25. napja körül történt.akkor a nyálkahártyának, ha nem szed fogamzásgátlót, 7-8 milliméteresnek kellene lennie.Ha a vérzése késne, akkor hormonrendszere alulműködött. Ez estben jelentkezzen orvosánál ennek vizsgálatára


        Kérdés: 2020. szeptember 10., 20:22; Megválaszolva: 2020. szeptember 14., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!