Terhesség vagy sem?

Tisztelt Dr. Úr. A problémám a következő lenne. Menzesem 2014.12.01 kellett volna megjönnie, ehelyett 12.03-kor jött meg, és 04-re el is múlt. Folytonos rosszulléetim vannak, alhasam bekeményedett, viszont a teszt negatív.Elmentem itt a kerületbe az SZTK-ba, de semmi konkrétat nem mondott, és a kérdéseimre sem válaszolt. Az ambulánsra a következő van írva: " Kp.tág vag.Portio hátul.Kp. nagy méh afv.ben, környezete szabad. KK.: Ép portiohám Tu.cít.levéve sz: 4131 Vag.UH: Kp.nagy (40x60x60 mm-es) uterus afv.-ben Nyh: 6 mm./a fundusban, myomaterium és endometrium határán 4x4 mm-es kerek cysticus képlet GS kizárására menotest jav. Adnexumokban ill. a Douglasban kóros nem látható. Telt hólyag, mellett ép hólyagkontur. DG: Metrop.haem " Annyit mondott, hogy se ciszta és semmi rendellenes nincs. De a rosszullétek nem múlnak. Ön mit gondol, mi lehet? Hozzáteszem, 11 éves korom óta mindig pontosan volt a menzeszem, és van már egy kisfiam aki 2, 5 éves. Csak a terhességemnél késett, azon kívül soha. Előre is köszönöm a segítségét és válaszát. Szép napot.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza vérzészavar témában

Kedves Kérdező!

A menstruációt nagyon sok tényező befolyásolja és így megzavarhatja. A legfontosabb, hogy a vizsgálat nem talált eltérést. 2-3 nap eltérés időnként semmi rosszat nem jelent.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 11., 11:27; Megválaszolva: 2014. december 14., 20:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom