Veszélyes-e a magzatra?

Tisztelt Dr. ùr. Aug 29én volt egy spontán vetélésem 6 hetesen. A dr-nö azt mondT elsö menstruáció jelentkezése után próbálhatjuk ujra.Szépt. 27én volt az utolsó menstruációm elsö napja. Okt 11 én voltunk együtt a párommal. 13 án volt egy végbéltükrözésem altatásal. Most ugy tünik megint terhes vagyok, minden jel erre mutat, de csak reggel csinálok tesztet. A párom agódik hogy esetleg ha megfogant az altatás árthatott neki. Még az lenne a kérdésem, szeretkeztünk tegnap, de akkor még nem gondoltam arra hogy terhes lehetek de utána jelentkezet ilyen halvány rózsaszin folyás féle, ami azóta meg van, de csak a wc papir lesz olyan.. Ha reggel pozitivat tesztelek, ez lehet-e ok aggodalomra? Válaszát elöre is nagyon köszönöm. Tisztelettel, Andix

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza altatás témában

az altatás nem jelent akkora kockázatot, hogy a terhesség ne viselhető lenne.

A színes folyás miatt szakorvosi vizsgálat tanácsos, mely lehet gyulladás, de a vetélés tünetei is.Terhesség esetén a korábbi sikertelen terhesség miatt is a terhességet segítő kezelés jön szóba.

Kérdés: 2014. október 29., 22:49; Megválaszolva: 2014. október 30., 22:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus