Veszélyes-e a magzatra?

Tisztelt Dr. ùr. Aug 29én volt egy spontán vetélésem 6 hetesen. A dr-nö azt mondT elsö menstruáció jelentkezése után próbálhatjuk ujra. Szépt. 27én volt az utolsó menstruációm elsö napja. Okt 11 én voltunk együtt a párommal. 13 án volt egy végbéltükrözésem altatásal. Most ugy tünik megint terhes vagyok, minden jel erre mutat, de csak reggel csinálok tesztet. A párom agódik, hogy esetleg ha megfogant az altatás árthatott neki. Még az lenne a kérdésem, szeretkeztünk tegnap, de akkor még nem gondoltam arra, hogy terhes lehetek, de utána jelentkezet ilyen halvány rózsaszin folyás féle, ami azóta meg van, de csak a wc papir lesz olyan. Ha reggel pozitivat tesztelek, ez lehet-e ok aggodalomra? Válaszát elöre is nagyon köszönöm. Tisztelettel, Andix

Dr. Pétervári László válasza altatás témában

az altatás nem jelent akkora kockázatot, hogy a terhesség ne viselhető lenne. A színes folyás miatt szakorvosi vizsgálat tanácsos, mely lehet gyulladás, de a vetélés tünetei is.Terhesség esetén a korábbi sikertelen terhesség miatt is a terhességet segítő kezelés jön szóba.

Megválaszolva: 2014. október 30.

Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy

Altatás vagy epidurális érzéstelenítés
Tisztelt Doktor úr/nő. Az lenne a kerdésem, hogy a barátomnak sarokcsonr tőrése van, most jelenleg itthon van, hogy lemennyen a duzzadás és pénteken megfogják...
Altatás
Tisztelt doktornő! Kérdésem az lenne, hogy mit lehet tenni akkor ha altatás közben valakinek nagyon felmegy a vér oxigén szintje. Ilyen esetben mindenképpen...
Zavartság
Tisztelt doktornő/úr! A következő lenne a problémám: Édesanyám /85 éves/ combnyaktöréssel került kórházba. Megműtötték, hazaadták, járókerettel tud járni....
Altatás
Megszeretném kérdezni, hogy a dohányzás befolyásolja-e az altatást? Mer a napokban lesz a mütéttem és tudom nem kéne, de dohányzok lesz belőle komolyabb...
Saját ágyba szoktatás
Kisfiam 10 hónapos koráig 45-50 percenként felébredt, majd egy kevés anyatej elfogyasztása után visszaaludt. Gondolom, hogy hozzászokott, hogy mindig kis...
Tényleg altatnak-e
nemsokára egy egészségügyi küretre kell befeküdnöm, mert a méhem tele van miómákkal, amik növekednek, és állandó bevérzésem ill. szabálytalan összevissza...