Altatás

Tisztelt doktornő! Kérdésem az lenne hogy mit lehet tenni akkor ha altatás közben valakinek nagyon felmegy a vér oxigén szintje.Ilyen esetben mindenképpen abba kell-e hagyni a mütétet.Valamint ezt mi okozhatja? köszönettel Erdősné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza altatás témában

Tisztelt Kérdező!

A magas vér oxigén szint nem probléma és altatás során ez jól egyensúlyban tartható. A csökkenés okozhat gondot és a műtét alatti teendő a műtéti szituációtól függ. Sok összetevő határozza meg, hogy mi a teendő. Nagyon ritkán valóban a tartósan alacsony oxigén szint a műtét befejezésére ad okot.

Kérdés: 2010. november 11., 12:00; Megválaszolva: 2010. november 15., 09:19
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Altatás vagy epidurális...
Tisztelt Doktor úr/nő. Az lenne a kerdésem hogy a barátomnak sarokcsonr tőrése van, most jelenleg itthon van hogy lemennyen a duzzadás és pénteken...
Altatás
Üdv, Apámnál körülbelül fél éve állapítottak meg daganatot (a nyaki nyirokcsomóiban van a daganat) , már nagyjából 8, talán 9 hónapja van...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése