terhesseg.

jonapot kivanok, arra szeretnek vallasztkapni hogy a nogyogyaszom a terhesegem 10edik heteben huveji ultrahangal megvizsgalt, eztkovetoen hazaertem es elkezdtem verezni, nem nagy menyisegben, de kb 1 ora hoszaig, a verzes kezdete utan ojan eros alhasi gorcseim lettek, hogy aligbirtam menni a labambasugarzo fajdalomtol, viszamentem a doktorhoz aki megalapitotta, hogy van egy 44 mm es hematomam a crl 33mm volt.pihenest javasolt es utrogesztan 100 mg napi 2xereztkovetoen 1 hetig semm gondom nem volt, egyhetre ra napra pontosan viszont ujra valami sotet barnas valami jott ki belolem, kb meg 3 napig, a barnazaskor gorcseim nemvoltak, ujra korhazba mentem ott a kovetkezot mondtak hematoma 21mm crl 46mm., aztmondtak hogy ez jo jel, ellenorzesre egy het mulva mentem ott lattak me a hematomat alitollag, de nemmondtak hogy mekkora, masnap mentem a genetikai ultrahangra ottviszont semit nemlatott a doktor, a kovetkezo adatokat irta crl 6.13 cm, ga 12, 4d.nt 0, 11cmezeket az ertekeket 26odikan kaptam a vizsgalat soran, ma egy kicsit takaritottam es iszonyatosan elkezdett gorcsolni a jobb petefeszkem, ujra labba sugarzo fajdalom, es eleg surun faj terhesegem kezdete ota a hasam, ha minden igaz 13 hetes vagyok.aztszeretnem megtudni, hogy mekkora esej van ra hogy a hematoma nott es hogy mennyire vegyem komojan a fekvest (van egy 3 es egy 5 eves gyermekem, abortuszom ezelott a terheseg elott volt egy) , valamint mekora eseje van hogy a terheseg megmaradjon es komplikalciomentes legyen, es meg erdekelne hogy a hematomara menyire van befojasal a dohanyzasbocsanat ha kicsit sokt irtam viszont allandoan atttol rettegek hogy ujra valami gonlessz a fajdogalo hasam miadt.es szinte mindig erzem hogy verzek, pedig nem.varom mielobi valaszukat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vérzés témában

A vérzés és a görcs a vetélés tünetei.

A terhességek kb.20%-a vetéléssel végződik a terhesség első 12 hetében.

A heamatoma nagysága az mérhető ultrahanggal a pihenés és vizsgálat szükséges.

Forduljon szakorvoshoz.

Kérdés: 2012. szeptember 29., 09:43; Megválaszolva: 2012. október 01., 22:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes
Tisztelt dr Ùr/Nö! Utolso menzeszem juli 1-en kezdodott, 28napos ciklusaim vannak. Aug 1-en pozitivat teszteltem, a digitalis clearblue is ezt jelezte.3an...
Barnás folyás terhesség alatt
Kedves Doktor úr! 6 és fél hetes terhes vagyok, 6 napja az első vizsgálaton rákszűrést végzett az orvos, elég durva volt minden mozzanata. Másnap...
Mitol lehet?
Tisztelt Dr.Ur! Sikeres lombik kezelesen vagyok tul.13 hetes kismama vagyok Angliaban.Kb egy hete el kezdett pecsetelo verzesem lenni. Minden reggel egy...
Ciszta terhesség alatt
Tisztelt Doktor úr! 13 hetes kismama vagyok. 2 éve szültem császárral, mely után autoimmun pajzsmirigy gyulladásom lett. Meghìztam, 33- 35 napos...