Folsav és laktózérzékenység

Tisztelt doktor úr! 5 hetes kismama vagyok, kérdésem, hogy elegendő e a napi egy szem folsav, ugyanis laktózérzékeny vagyok. köszönöm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Változatos táplálkozás mellett elfogadható, de laktózmentes multivitamin is beszerezhető.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. július 23., 17:58; Megválaszolva: 2012. július 25., 06:00
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása